Uitbreiding Van der Tol

Op 3 mei 2012 ondertekenden Rob Franken (directeur van Van der Tol hoveniers en terreininrichters) en burgemeester Ewald van Vliet van de gemeente Lansingerland de koopovereenkomst voor de uitbreiding van de kavel van Van der Tol. De feestelijke ondertekening vond plaats in de huidige vestiging op Bedrijvenpark Oudeland in Berkel en Rodenrijs aan de Morsestraat 12.

De ruimte wordt gevonden in de naastgelegen kavel van circa 850 m2. Van der Tol bouwt er een gebouw dat volledig groen aangekleed wordt en waar zonnepanelen op het dak worden gemonteerd. De opbrengst van de zonnepanelen voorziet de totale bedrijfshuisvesting van stroom.

Meest duurzame hovenier
Van der Tol heeft drie vestigingen in Nederland, één in Hollandsche Rading, één in Amsterdam en één in Berkel en Rodenrijs. Nadat Van der Tol in 2008 besloot van Benthuizen naar Bedrijvenpark Oudeland te verhuizen is de Zuid-Hollandse vestiging enorm gegroeid. Van der Tol is in 2012 uitgeroepen tot meest duurzame hovenier van Nederland. Dit geeft aan dat de kwaliteit van het hoveniersbedrijf hoog is. Vanwege de groei is heeft het bedrijf meer ruimte nodig.

© Stichting Parkmanagement Bedrijvenpark Oudeland