Comfortabel en veilig fietsen tussen Zoetermeer, Delft en Rotterdam

De provincie Zuid-Holland legt een nieuw, hoogwaardig netwerk aan van fietspaden tussen Zoetermeer, Delft en Rotterdam. In totaal gaat het om ongeveer 15 kilometer extra fietspad rondom de N470 en N471. Dan kan er in het hele gebied snel, comfortabel en veilig gefietst worden. Fietsers genieten tegelijkertijd van het landschap.

De provincie werkt voor de fietspaden rondom de N470 nauw samen met het Stadsgewest Haaglanden en stadsregio Rotterdam, en de gemeenten Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Rotterdam, Delft en Zoetermeer. Het geld voor de realisatie van de fietspaden wordt beschikbaar gesteld door de provincie Zuid-Holland, het Stadsgewest Haaglanden en stadsregio Rotterdam.

De weg vinden met de fiets? De Fietsrouteplanner, gemaakt door de Fietsersbond en de Povincie Zuid Holland biedt uitkomst.

Impressie van fietspaden (met rood aangegeven) op en rondom bedrijvenpark Oudeland:

 

© Stichting Parkmanagement Bedrijvenpark Oudeland