Fase III van het bedrijfsverzamelgebouw in de verkoop

Heembouw Ontwikkeling is gestart met de verkoop van de derde en laatste fase van bedrijvenpark B2B-Oudeland op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs. Hiermee komt de ontwikkeling van dit toonaangevende bedrijvencentrum in Lansingerland in de afrondende fase. Lokale ondernemers krijgen met de ontwikkeling van fase III een laatste mogelijkheid om zich, net als inmiddels ruim 70 regionale organisaties voor hen hebben gedaan, in B2B te vestigen. 

B2B-Oudeland is een kwalitatief hoogwaardig multifunctioneel bedrijvencentrum met een bijzondere vormgeving. Het bestaat uit zowel kantoren als bedrijfsruimten. B2B is in fasen ontwikkeld door Heembouw Ontwikkeling en is ontworpen door Habeon Architecten. Fase III bestaat uit 16 bedrijfsunits, variërend van 45 m² tot 158 m². Een deel van de units zijn aan het water gesitueerd en beschikken over prachtige glazen puien. De bedrijfsruimten bieden ruimen vestigingsmogelijkheden voor bedrijven tot en met milieucategorie 3, wat ze geschikt maakt voor tal van bedrijfsvoeringen, of het nu gaat om opslag, productie of showroom.Daarnaast wordt in deze laatste fase een bijzonder bedrijfspaviljoen gerealiseerd van totaal 350 m2. Een vrijstaand pand met een in het oog springende vormgeving, dat ondernemers de kans biedt zich op een unieke manier te presenteren. Het pand is flexibel en speels ingedeeld en biedt voldoende mogelijkheden het geheel aan de eigen wensen aan te passen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid een riant dakterras van 80m2 te realiseren. Fase I en II van B2B-Oudeland werden reeds eerder door Heembouw gerealiseerd en bieden nu huisvesting aan ruim 70 regionale ondernemingen.

B2B is uitstekend bereikbaar: direct aan de N471, en gunstig gelegen ten opzichte van Den Haag, Rotterdam en knooppunt Gouwe (A13, A12 en A20). Rotterdam The Hague- Airport ligt op 4 kilometer afstand. De verkoop/ verhuur van de bedrijfsunits en kantoorruimten is in handen van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting en De Mik Bedrijfshuisvesting.

Meer informatie: www.B2B-Oudeland.nl.
Klik hier voor een overzicht van de nieuwsberichten.

© Stichting Parkmanagement Bedrijvenpark Oudeland